19/01/2022 19/01/2022 Δύο οικογένειες από το μοναστήρι Κασίν της κοινότητας Μπακάου, των οποίων τα σπίτια κάηκαν από τις φλόγες πριν από λίγες ημέρες, έλαβαν 5.000 ρουμάνικα λέι ως οικονομική ενίσχυση από τον Αρχιεπίσκοπο Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ. Της Σβετλάνα Λεβίτσικι Η οικονομική βοήθεια προσφέρθηκε την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, από τον π. Ίον Μπαργκαοάνου. «Κάθε οικογένεια έλαβε...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 14:26

Στήριξη σε δύο οικογένειες από το Μπακάου που επλήγησαν από φωτιά

Διαδώστε:
Στήριξη σε δύο οικογένειες από το Μπακάου που επλήγησαν από φωτιά

Δύο οικογένειες από το μοναστήρι Κασίν της κοινότητας Μπακάου, των οποίων τα σπίτια κάηκαν από τις φλόγες πριν από λίγες ημέρες, έλαβαν 5.000 ρουμάνικα λέι ως οικονομική ενίσχυση από τον Αρχιεπίσκοπο Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ.

Της Σβετλάνα Λεβίτσικι

Η οικονομική βοήθεια προσφέρθηκε την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, από τον π. Ίον Μπαργκαοάνου.

«Κάθε οικογένεια έλαβε το ποσό των 2.500 λέι, χρήματα που απαιτούνται για την αγορά των υλικών ανακατασκευής των σπιτιών. Η φροντίδα του Αρχιεπισκόπου Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ για τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής εκδηλώνεται όχι μόνο με την προσευχή αλλά και με την πράξη, δείχνοντας έτσι ότι οι άνθρωποι σε δύσκολες καταστάσεις δεν πρέπει να είναι μόνοι αλλά και το ότι όλοι καλούμαστε να εκπληρώσουμε την εντολή να αγαπάμε τον πλησίον μας.

Οι δύο οικογένειες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μερίδες ζεστού φαγητού καθημερινά για ένα μήνα, και τα ελάχιστα απαραίτητα έως την αποκατάσταση των κτιρίων. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας! Μόνο μαζί μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο τους», είπε ο π. Ίον Μπαργκαοάνου.

Πηγή φωτογραφιών ziarullumina.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων