18/06/2021 18/06/2021 Η Αρχιεπισκοπή Σουτσεάβας και Ραουντίου του Πατριαρχείου Ρουμανίας αγόρασε τα απαραίτητα υλικά και ξεκίνησε την κατασκευή τριών σπιτιών για να τα παραχωρήσει στις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους από πυρκαγιά στις 12 Μαΐου στην περιοχή Βοϊβοδεάσα (Voivodeasa) της Ρουμανίας. Με χρήματα από τους πιστούς των Ενοριών της Αρχιεπισκοπής έχουν ήδη θεμελιωθεί τα τρία σπίτια...
18 Ιουνίου, 2021 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 15:42

Στηρίζει η Εκκλησία τις πυρόπληκτες οικογένειες

Διαδώστε:
Στηρίζει η Εκκλησία τις πυρόπληκτες οικογένειες

Η Αρχιεπισκοπή Σουτσεάβας και Ραουντίου του Πατριαρχείου Ρουμανίας αγόρασε τα απαραίτητα υλικά και ξεκίνησε την κατασκευή τριών σπιτιών για να τα παραχωρήσει στις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους από πυρκαγιά στις 12 Μαΐου στην περιοχή Βοϊβοδεάσα (Voivodeasa) της Ρουμανίας.

Με χρήματα από τους πιστούς των Ενοριών της Αρχιεπισκοπής έχουν ήδη θεμελιωθεί τα τρία σπίτια ενώ ανυψώνονται και οι τοίχοι και αναμένεται στην επόμενη περίοδο να αγοραστούν τα απαραίτητα υλικά για τα σπίτια δηλαδή ξύλα και λαμαρίνες για τις πόρτες και τα παράθυρα.

“Η οικοδόμηση ενός σπιτιού δεν σημαίνει μόνο την κατασκευή τοίχων και την τοποθέτηση μιας στέγης, αλλά περιλαμβάνει και εσωτερικά και εξωτερικά τελειώματα, μόνωση και σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, νερού και αποχέτευσης, καθώς και την αγορά των απαραίτητων επίπλων. Είμαστε ευτυχείς και ευγνώμονες σε όλους όσους υποστήριξαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία. Το πρόγραμμά μας προχωρά περαιτέρω και ελπίζουμε ότι μαζί θα μπορέσουμε, μέχρι τα τέλη Ιουλίου, να προσφέρουμε ένα νέο σπίτι στις τρεις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους από την φωτιά”, δήλωσε ο Σύμβουλος του Φιλανθρωπικού Κοινωνικού Τομέα της Αρχιεπισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων