17/05/2021 17/05/2021 Το Πατριαρχείο Ρουμανίας διοργάνωσε τις ημέρες 14 – 16 Μαΐου στην Ιερά Μονή Caraiman το τρίτο μέρος του προγράμματος “Σπουδαστές στην Εκπαίδευση” με το οποίο 80 μαθητές και φοιτητές, μέλη συλλόγων νέων επωφελήθηκαν από τον παροχή συμβουλών και κατάρτισης για την προσωπική τους ανάπτυξη και την ανάπτυξη ιδεών για τις οργανώσεις.  Ο συντονιστής του Πατριαρχείου...
17 Μαΐου, 2021 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2021 - 17:35

Στηρίζει τους νέους το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Διαδώστε:
Στηρίζει τους νέους το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Το Πατριαρχείο Ρουμανίας διοργάνωσε τις ημέρες 14 – 16 Μαΐου στην Ιερά Μονή Caraiman το τρίτο μέρος του προγράμματος “Σπουδαστές στην Εκπαίδευση” με το οποίο 80 μαθητές και φοιτητές, μέλη συλλόγων νέων επωφελήθηκαν από τον παροχή συμβουλών και κατάρτισης για την προσωπική τους ανάπτυξη και την ανάπτυξη ιδεών για τις οργανώσεις. 

Ο συντονιστής του Πατριαρχείου Ρουμανίας στο Γραφείο Νεολαίας μίλησε στους νέους για τον καθορισμό των αξιών αλλά και την αποστολή του οράματος και του στρατηγικού σχεδιασμού ενός οργανισμού.

Η εκπαιδεύτρια κα. Κορίνα Ιονέσκου, της Ένωσης Ορθοδόξων Θεολογικών Φοιτητών (ASTO) μίλησε με τους συμμετέχοντες για τη βελτίωση της επικοινωνίας και της ομαδικής εργασίας.

Ο στόχος του έργου είναι να βοηθήσει τις οργανώσεις νέων να δημιουργήσουν μεγαλύτερο βαθμό συμμετοχής νέων εθελοντών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων