21/05/2019 21/05/2019 To Ινστιτούτο Ορθοδόξων Χριστιανικών  Σπουδών στο Πανεπιστήμιο  του Cambridge (IOCS) επισκέφθηκε ο Επίσκοπος Χουσίου, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, κ. Ιγνάτιος. Η ανακοίνωση έγινε στο επίσημο λογαριασμό Twitter του ιδρύματος που συστάθηκε το 1999 ως παράρτημα της Θεολογικής Σχολής του Cambridge. “Είχαμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στο Ινστιτούτο μας, τον Επίσκοπο Ιγνάτιος. Αποτελεί πάντα ενθάρρυνση...
21 Μαΐου, 2019 - 13:37

Στο Cambridge ο Επίσκοπος Χουσίου

Διαδώστε:
Στο Cambridge ο Επίσκοπος Χουσίου

To Ινστιτούτο Ορθοδόξων Χριστιανικών  Σπουδών στο Πανεπιστήμιο  του Cambridge (IOCS) επισκέφθηκε ο Επίσκοπος Χουσίου, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, κ. Ιγνάτιος.

Η ανακοίνωση έγινε στο επίσημο λογαριασμό Twitter του ιδρύματος που συστάθηκε το 1999 ως παράρτημα της Θεολογικής Σχολής του Cambridge.

“Είχαμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στο Ινστιτούτο μας, τον Επίσκοπο Ιγνάτιος. Αποτελεί πάντα ενθάρρυνση και έμπνευση για όλους μας” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Ρουμάνος ιεράρχης συναντήθηκε με τον κ. Christoph Schneider, ακαδημαϊκό διευθυντή, τον κ. Dragoş Herescu, διευθυντή, τον κ. Răzvan Porumb, αναπληρωτή διευθυντή της σχολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων