28/05/2019 28/05/2019 Στην ενορία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στην ισπανική πόλη του Ελ Εχίδο, λειτούργησε την Κυριακή της Σαμαρείτιδος ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ισπανία και Πορτογαλίας του Πατρ. της Ρουμανίας, κ. Θεόφιλος. Αναφερόμενος στο Ευαγγέλιο της ημέρας, ο Επίσκοπος αναφέρθηκε στην συνάντηση της αμαρτωλής γυναίκας με τον Χριστό: «Ο Θεός δεν δημιούργησε τον άνθρωπο να πεθάνει στην...
28 Μαΐου, 2019 - 13:07

Στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στο ελ Εχίδο της Ισπανίας

Διαδώστε:
Στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στο ελ Εχίδο της Ισπανίας

Στην ενορία του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στην ισπανική πόλη του Ελ Εχίδο, λειτούργησε την Κυριακή της Σαμαρείτιδος ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ισπανία και Πορτογαλίας του Πατρ. της Ρουμανίας, κ. Θεόφιλος.
Αναφερόμενος στο Ευαγγέλιο της ημέρας, ο Επίσκοπος αναφέρθηκε στην συνάντηση της αμαρτωλής γυναίκας με τον Χριστό:

«Ο Θεός δεν δημιούργησε τον άνθρωπο να πεθάνει στην αμαρτία, αλλά για να μετανοεί και να σωθεί όσο είναι εν ζωή»

Το ελ Εχίδο είναι ο τρίτος μεγαλύτερος δήμος και πόλη της επαρχίας της Αλμερίας στην Ανδαλουσία. Επί Ρωμαίων στην περιοχή βρισκόταν η πόλη της Murgi. Η σημερινή διαμόρφωση των περιχώρων της, που χαρακτηρίζεται ως «θάλασσα από θερμοκήπια», ξεκίνησε στα μέσα του 20ού αιώνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων