21/06/2021 21/06/2021 Να στηρίξουν τους μαθητές κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας των Εθνικών Εξετάσεων που ξεκινούν στη Ρουμανία κάλεσε γονείς, εκπαιδευτικούς και ιερείς ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Αρχικά στο μήνυμα του ο Μακαριώτατος αναφέρεται με πατρικούς λόγους στους μαθητές επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα των εξετάσεων για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους. “Η οικογένεια, το...
21 Ιουνίου, 2021 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 12:16

Στο πλευρό των μαθητών ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Διαδώστε:
Στο πλευρό των μαθητών ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Να στηρίξουν τους μαθητές κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας των Εθνικών Εξετάσεων που ξεκινούν στη Ρουμανία κάλεσε γονείς, εκπαιδευτικούς και ιερείς ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Αρχικά στο μήνυμα του ο Μακαριώτατος αναφέρεται με πατρικούς λόγους στους μαθητές επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα των εξετάσεων για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

“Η οικογένεια, το σχολείο και η εκκλησία αποτελούν τα φώτα της πνευματικής σας κατάρτισης. Οι εξετάσεις στην προκειμένη περίπτωση είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αξιολογήσετε την πνευματική σας ωρίμανση ενώ παράλληλα θα αποτελέσουν και μια δυνατή εμπειρία για το μέλλον σας”, ανέφερε.

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας, καταλήγοντας, στέκεται στη δύσκολη σχολική χρονιά που πέρασε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούς από την πανδημία του κορωνοϊού και προτρέπει γονείς δασκάλους και κληρικούς να σταθούν στο πλευρό των μαθητών που δοκιμάζονται. “Προσευχόμαστε στον Κύριο μας Ιησού Χριστό  να σας εμπνεύσει και να σας χαρίσει την ελπίδα, το θάρρος την τύχη και τη χαρά που απαιτείται”. 

Πληροφορίες – Φωτογραφία: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων