08/10/2020 08/10/2020 Τον νεοαναγειρόμενο ναό της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Βιέννη επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Αυστρίας, Έξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ. Αρσένιος. Τον Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε ο ενοριακός ιερέας π. Εμμανουήλ, ο οποίος του παρουσίασε την εξέλιξη των εργασιών μαζί με τους αρχιτέκτονες που έχουν αναλάβει το έργο. Ο π. Εμμανουήλ παρουσίασε επίσης στον Ιεράρχη το έργο που υλοποιήθηκε...
08 Οκτωβρίου, 2020 - 9:26

Στον νέο ρουμανικό ναό ο Μητρ. Αυστρίας

Διαδώστε:
Στον νέο ρουμανικό ναό ο Μητρ. Αυστρίας

Τον νεοαναγειρόμενο ναό της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Βιέννη επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Αυστρίας, Έξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ. Αρσένιος.

Τον Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε ο ενοριακός ιερέας π. Εμμανουήλ, ο οποίος του παρουσίασε την εξέλιξη των εργασιών μαζί με τους αρχιτέκτονες που έχουν αναλάβει το έργο.

Ο π. Εμμανουήλ παρουσίασε επίσης στον Ιεράρχη το έργο που υλοποιήθηκε για τη ρουμανική κοινότητα στην αυστριακή πρωτεύουσα, δηλαδή ένα συγκρότημα διαμερισμάτων κοντά στον ναό, όπου ζουν 46 ρουμανικές οικογένειες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων