06/02/2020 06/02/2020 Με τον νέο Πρέσβη της Ελβετίας στο Βουκουρέστι, Άρθουρ Μάτλι, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Ο Ελβετός διπλωμάτης εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση αυτή, αλλά και την εκτίμησή του για το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ο κ. Μάτλι αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο Κέντρο Παρηγορητικής Φροντίδας του Αγίου Νεκταρίου στη...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 10:49

Στον Πατριάρχη Ρουμανίας ο Πρέσβης της Ελβετίας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ρουμανίας ο Πρέσβης της Ελβετίας

Με τον νέο Πρέσβη της Ελβετίας στο Βουκουρέστι, Άρθουρ Μάτλι, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Ο Ελβετός διπλωμάτης εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση αυτή, αλλά και την εκτίμησή του για το πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ο κ. Μάτλι αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο Κέντρο Παρηγορητικής Φροντίδας του Αγίου Νεκταρίου στη ρουμανική πρωτεύουσα, για την ίδρυσή του οποίου συνέβαλε και η πρεσβεία της Ρουμανίας.
Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Ελβετό Πρέσβη για τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες της εκκλησίας και τόνισε τον σημαντικό ρόλο της οικογένειας και της χριστιανικής εκπαίδευσης στην κοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων