31/03/2021 31/03/2021 Τους Αγίους Τόπους επισκέπτεται ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Ρουμανία, Δαβίδ Σαράνγκα, όπου είχε συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του Πατριαρχείου Ρουμανίας στα Ιεροσόλυμα, Αρχιμανδρίτη Θεόφιλο. “Η Ρουμανική Εκκλησία στην Ιερουσαλήμ είναι ορόσημο για τον ισραηλινό πολιτισμό”, δήλωσε ο πρέσβης, ενώ αναφερόμενος στον πρόσφατο βανδαλισμό της υπογράμμισε ότι “είναι πολύ σημαντική για την ισραηλινή κυβέρνηση η...
31 Μαρτίου, 2021 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2021 - 8:27

Στους Αγίους Τόπους ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Στους Αγίους Τόπους ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Ρουμανία

Τους Αγίους Τόπους επισκέπτεται ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Ρουμανία, Δαβίδ Σαράνγκα, όπου είχε συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του Πατριαρχείου Ρουμανίας στα Ιεροσόλυμα, Αρχιμανδρίτη Θεόφιλο.
“Η Ρουμανική Εκκλησία στην Ιερουσαλήμ είναι ορόσημο για τον ισραηλινό πολιτισμό”, δήλωσε ο πρέσβης, ενώ αναφερόμενος στον πρόσφατο βανδαλισμό της υπογράμμισε ότι “είναι πολύ σημαντική για την ισραηλινή κυβέρνηση η διατήρηση της θρησκευτικής ελευθερίας”.
Ο κ. Σαράνγκα εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα ότι Ορθόδοξοι Ρουμάνοι θα μπορέσουν και πάλι να επισκεφθούν τα ιερά προσκυνήματα της Ιερουσαλήμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων