12/09/2019 12/09/2019 Τέσσερις χιλιάδες παιδιά, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα έλαβαν τσάντες γεμάτες με τα χρειώδη για τη νέα σχολική χρονιά, ανακοίνωση η Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Η φιλανθρωπική δράση ήταν μέρος του σχεδίου για την στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσχέρειες, προκειμένου τα παιδιά τους να μπορέσουν να πάνε στο σχολείο. Οι τσάντες αγοράστηκαν...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:46

Σχολικά είδη για χιλιάδες παιδιά από την Εκκλησία της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Σχολικά είδη για χιλιάδες παιδιά από την Εκκλησία της Ρουμανίας

Τέσσερις χιλιάδες παιδιά, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα έλαβαν τσάντες γεμάτες με τα χρειώδη για τη νέα σχολική χρονιά, ανακοίνωση η Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Η φιλανθρωπική δράση ήταν μέρος του σχεδίου για την στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσχέρειες, προκειμένου τα παιδιά τους να μπορέσουν να πάνε στο σχολείο.

Οι τσάντες αγοράστηκαν την εβδομάδα πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στη συνέχεια παραδόθηκαν στις ενορίες, οι οποίες ανέλαβαν την διανομή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων