21/09/2022 21/09/2022 Πάνω από 2.500 μαθητές από την περιοχή Βίλτσεα έλαβαν σχολικά είδη τα οποία προσέφερε η Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου στο πλαίσιο δράσης για την πρόληψη της σχολικής εγκατάλειψης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Αρχιεπισκοπή. Η αξία της δωρεάς αγγίζει τα 161.663 ρουμάνικα λέι. Ένας από τους βασικούς λόγους που τα παιδιά εγκαταλείπουν το σχολείο είναι η...
21 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2022 - 20:11

Σχολικά είδη σε 2.500 μαθητές για να μην εγκαταλείψουν το σχολείο

Διαδώστε:
Σχολικά είδη σε 2.500 μαθητές για να μην εγκαταλείψουν το σχολείο

Πάνω από 2.500 μαθητές από την περιοχή Βίλτσεα έλαβαν σχολικά είδη τα οποία προσέφερε η Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου στο πλαίσιο δράσης για την πρόληψη της σχολικής εγκατάλειψης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Αρχιεπισκοπή. Η αξία της δωρεάς αγγίζει τα 161.663 ρουμάνικα λέι.

Ένας από τους βασικούς λόγους που τα παιδιά εγκαταλείπουν το σχολείο είναι η οικονομική κατάσταση της οικογένειας. Προκειμένου να αποφευχθεί η εγκατάλειψη του σχολείου, η Αρχιεπισκοπή βοήθησε τα παιδιά οικογενειών με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, αλλά και εκείνων με άριστες σχολικές επιδόσεις.

Στόχος της εκστρατείας είναι τόσο η υποστήριξη των μαθητών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν προμήθειες όσο και η ενθάρρυνση της σχολικής απόδοσης.

Πηγή φωτογραφίας: Αρχιεπισκοπή Ριμνικίου

Με πληροφορίες από basilica (Alexandru Boboc)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων