27/01/2022 27/01/2022 Η χορωδία «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» από το Αράντ διοργανώνει μαθήματα ψαλτικής μουσικής, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν τη βυζαντινή μουσική και να ερμηνεύσουν εκκλησιαστικά τραγούδια. Τα μαθήματα δεν έχουν συγκεκριμένο κόστος. Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν δωρεές ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αναδιανεμηθεί...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 15:03

Συγκέντρωση δωρεών από μαθήματα βυζαντινής μουσικής για τα άρρωστα παιδιά

Διαδώστε:
Συγκέντρωση δωρεών από μαθήματα βυζαντινής μουσικής για τα άρρωστα παιδιά

Η χορωδία «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» από το Αράντ διοργανώνει μαθήματα ψαλτικής μουσικής, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν τη βυζαντινή μουσική και να ερμηνεύσουν εκκλησιαστικά τραγούδια. Τα μαθήματα δεν έχουν συγκεκριμένο κόστος. Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν δωρεές ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αναδιανεμηθεί για να βοηθηθούν άρρωστα παιδιά.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομάδες μελέτης:
• Ομάδα παιδιών (7-14 ετών)
• Ομάδα νέων και ενηλίκων (άνω των 14 ετών)

Οι εγγραφές για το μάθημα της ψαλτικής μουσικής γίνονται με email στο [email protected] και στο τηλέφωνο 0757.754.568.
Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, η Ψαλτική Χορωδία «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» από το Αράντ κατέκτησε την τρίτη θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό Ιερής Μουσικής στο Bialystok – Πολωνία, στην κατηγορία «Ενοριακές Χορωδίες».

Η χορωδία αποτελείται από ιερείς, διάκονους, θεολόγους, μαθητές ιεροδιδασκαλίας και νέους από διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα στο Facebook «St. John of Damascus Group».
Φωτογραφία: Ψαλτική ομάδα “Saint John of Damascus” / Facebook

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων