20/11/2020 20/11/2020 Συλλυπητήρια απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στην Ιερά Σύνοδο της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για την κοίμηση του Πατριάρχου Σερβίας Ειρηναίου. Στο μήνυμά του αναφέρει: “Με βαθιά θλίψη, έμαθα για την κοίμηση του αγαπημένου μας αδελφού στον Κύριο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ειρηναίος, ο Πατριάρχης της Σερβίας, ήταν ένας σεβάσμιος και γνωστός χαρακτήρας...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2020 - 17:06

“Ήταν ένας σεβάσμιος χαρακτήρας της σύγχρονης Ορθοδοξίας”

Διαδώστε:
“Ήταν ένας σεβάσμιος χαρακτήρας της σύγχρονης Ορθοδοξίας”

Συλλυπητήρια απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στην Ιερά Σύνοδο της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για την κοίμηση του Πατριάρχου Σερβίας Ειρηναίου. Στο μήνυμά του αναφέρει: “Με βαθιά θλίψη, έμαθα για την κοίμηση του αγαπημένου μας αδελφού στον Κύριο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ειρηναίος, ο Πατριάρχης της Σερβίας, ήταν ένας σεβάσμιος και γνωστός χαρακτήρας της σύγχρονης Ορθοδοξίας. Μοιραζόμαστε τον πόνο που προκαλείται από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία και προσφέρουμε, εκ μέρους των Ιεραρχών, κληρικών και πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρουμανίας, αδελφικά συλλυπητήρια στα μέλη της Ιεράς Συνόδου και σε ολόκληρη την Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας. Προσευχόμαστε στον Χριστό, τον Κύριό μας, αυτόν που είναι η Ανάσταση και η Ζωή (πρβλ. Ιωάννης 11:25), για να αναπαύσει με τους δίκαιους την ψυχή του Πατριάρχη Ειρηναίου στο φως, την ειρήνη και την αγάπη της Αγίας Τριάδας”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων