15/12/2020 15/12/2020 Εθελοντές από το Ιερό Παρεκκλήσιο του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας προσέφεραν δώρα την Κυριακή σε 200 παιδιά που έχουν μειωμένες υλικές δυνατότητες. Η δράση συμπεριλήφθηκε στο “Συμμετοχή, μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!”. Οι εθελοντές επισκέφτηκαν αυτή τη φορά τις ενοριακές κοινότητες της Prahova ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι...
15 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2020 - 13:11

“Συμμετοχή, μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!”

Διαδώστε:
“Συμμετοχή, μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!”

Εθελοντές από το Ιερό Παρεκκλήσιο του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας προσέφεραν δώρα την Κυριακή σε 200 παιδιά που έχουν μειωμένες υλικές δυνατότητες.

Η δράση συμπεριλήφθηκε στο “Συμμετοχή, μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα!”. Οι εθελοντές επισκέφτηκαν αυτή τη φορά τις ενοριακές κοινότητες της Prahova ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι εθελοντές προσφέρουν υποστήριξη σε μέλη της Κοινότητας αφού είχαν επισκεφτεί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο πάλι τις ίδιες ενορίες,  και παρέδωσαν δώρα στα παιδιά και τους ηλικιωμένους μαζί με μια παρηγοριά ιδίως για αυτούς που έμειναν μόνοι τους στην πανδημία και φοβήθηκαν.

Οι συντονιστές της δράσεις τόνισαν ότι οι ενέργειες θα συνεχιστούν ενώ σημειώνουν ότι μέσα από αυτή τη δραστηριότητα φέρνουν ηρεμία, άνεση και ευτυχία. Ακόμα λένε χαρακτηριστικά ότι “Θα συνεχίσουμε να πολλαπλασιάζουμε αυτά τα δώρα, για να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερη χαρά σε άτομα που βρίσκονται σε απόγνωση”.

Μόνο τον Δεκέμβριο του 2020, εθελοντές από το Παρεκκλήσι του Καθεδρικού Ναού της Σωτηρίας του Έθνους προσέφεραν δώρα σε πάνω από 500 παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων