05/07/2019 05/07/2019 Μεταξύ 18-28 Ιουλίου 2019, διοργανώνεται στο Μοναστήρι Οάσα στην Ρουμανία, μια διεθνή κατασκήνωση με νέους από την διασπορά. Το μεγάλο αυτό κατασκηνωτικό γεγονός απευθύνεται σε νέους Ρουμάνους, μεταξύ 19-30 ετών , που διαμένουν στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, το μοναστήρι προσφέρει στους νέους διαμονή και φαγητό και οι συμμετέχοντες πρέπει να πληρώσουν μόνο για τη...
05 Ιουλίου, 2019 - 11:01

Συνάντηση νέων στην Μονή της Οάσα στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Συνάντηση νέων στην Μονή της Οάσα στη Ρουμανία

Μεταξύ 18-28 Ιουλίου 2019, διοργανώνεται στο Μοναστήρι Οάσα στην Ρουμανία, μια διεθνή κατασκήνωση με νέους από την διασπορά. Το μεγάλο αυτό κατασκηνωτικό γεγονός απευθύνεται σε νέους Ρουμάνους, μεταξύ 19-30 ετών , που διαμένουν στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, το μοναστήρι προσφέρει στους νέους διαμονή και φαγητό και οι συμμετέχοντες πρέπει να πληρώσουν μόνο για τη μεταφορά τους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι συμμετέχοντες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της μονής και θα συμμετάσχουν σε θρησκευτικές υπηρεσίες και οικιακές δραστηριότητες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων