22/08/2021 23/08/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Συνάντηση Ορθόδοξης Νεολαίας στην πόλη Βασλούι της Ρουμανίας το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Επισκοπή Χουσίου και τον Ορθόδοξο Σύλλογο Νεολαίας της πόλης, σε συνεργασία με τις τοπικές δημοτικές και περιφερειακές αρχές, και συμμετείχαν περισσότεροι από πεντακόσιοι (500) νέοι και...
22 Αυγούστου, 2021 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2021 - 3:40

Συνάντηση Ορθόδοξης νεολαίας στην Ρουμανία

Διαδώστε:
Συνάντηση Ορθόδοξης νεολαίας στην Ρουμανία
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Συνάντηση Ορθόδοξης Νεολαίας στην πόλη Βασλούι της Ρουμανίας το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Επισκοπή Χουσίου και τον Ορθόδοξο Σύλλογο Νεολαίας της πόλης, σε συνεργασία με τις τοπικές δημοτικές και περιφερειακές αρχές, και συμμετείχαν περισσότεροι από πεντακόσιοι (500) νέοι και νέες.

Το πρωί, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος τέλεσε υπαίθρια Θεία Λειτουργία πέριξ του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, παρουσία νέων, γονέων και συντονιστών της εκδήλωσης. Στο κήρυγμα του ο Θεοφιλέστατος ανέλυσε, μεταξύ άλλων, την Ευαγγελική περικοπή του θαύματος του πολλαπλασιασμού των άρτων και των ιχθύων που επιτέλεσε ο Κύριος και τα μηνύματα που αποπνέουν από αυτήν.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη σε κεντρικό πάρκο της πόλης. Στην συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Χουσίου κ. Ιγνάτιο και τον Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Ραντασάνου που είχαν ως κεντρικό θέμα το Διαδίκτυο και πως αυτό επηρεάζει την πίστη των νέων και την σχέση τους με τον Χριστό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Το απόγευμα, η 3η Συνάντηση Ορθόδοξης Νεολαίας ολοκληρώθηκε με συναυλία από καλλιτέχνες παραδοσιακής μουσικής.

 

Δείτε φωτογραφίες από την 3η Συνάντηση Ορθόδοξης Νεολαίας στο Βασλούι της Ρουμανίας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων