16/02/2021 17/02/2021 Επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις πραγματοποίησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021. Ο Μακαριώτατος υποδέχτηκε τον κ. Γιοχάνις στην Πατριαρχική Κατοικία. Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν έγιναν γνωστές από καμία πλευρά. “Ήταν μια συνηθισμένη επίσκεψη στις αρχές του έτους, μια επίσημη συνάντηση εν μέσω πνεύματος...
16 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2021 - 11:42

Συνάντηση Πατριάρχη Ρουμανίας – Προέδρου Γιοχάνις

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Ρουμανίας – Προέδρου Γιοχάνις

Επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις πραγματοποίησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021.

Ο Μακαριώτατος υποδέχτηκε τον κ. Γιοχάνις στην Πατριαρχική Κατοικία. Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν έγιναν γνωστές από καμία πλευρά.

“Ήταν μια συνηθισμένη επίσκεψη στις αρχές του έτους, μια επίσημη συνάντηση εν μέσω πνεύματος διαλόγου μεταξύ δύο σημαντικών θεσμών της Ρουμανικής κοινωνίας για τρέχοντα θέματα.”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ρουμανίας κ. Βασίλε Μπανέσκου στον ιστότοπο stiripesurse.rο.

Επίσης, διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν συμμετείχε στην συνάντηση και πρόσθεσε ότι: “ο Πρόεδρος δεν προέβη σε σχετική δήλωση, το οποίο δείχνει όχι μόνο τον θεσμικό αλλά και τον διαπροσωπικό χαρακτήρα της συνάντησης.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Ziarul Lumina

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων