13/01/2020 13/01/2020 Με τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου της Ένωσης Ρουμάνων Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών (ASCOR) συναντήθηκε χθες Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Πατριαρχική Κατοικία. Ο Πατριάρχης Ρουμανίας συνεχάρη τους νέους της ASCOR και τους εκπροσώπους τους για την “πλούσια και δυναμική” δραστηριότητα που πραγματοποιούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, ο...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 9:04

Συνάντηση του Πατρ. Δανιήλ με Ορθόδοξους Φοιτητές

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατρ. Δανιήλ με Ορθόδοξους Φοιτητές

Με τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου της Ένωσης Ρουμάνων Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών (ASCOR) συναντήθηκε χθες Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Πατριαρχική Κατοικία.

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας συνεχάρη τους νέους της ASCOR και τους εκπροσώπους τους για την “πλούσια και δυναμική” δραστηριότητα που πραγματοποιούν.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, ο Πατριάρχης αποκάλυψε επίσης μερικά από τα επετειακά έργα της ASCOR που θα υλοποιηθούν το 2020, επ’ ευκαιρία του εορτασμού των τριάντα ετών από την δημιουργία της ένωσης.

Η ASCOR ιδρύθηκε στις 14 Ιουνίου 1990 στο Βουκουρέστι, με πρωτοβουλία φοιτητών και διδακτορικών φοιτητών από διαφορετικές σχολές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων