28/02/2020 28/02/2020 Στην αίθουσα “Επίσκοπος Chesarie Păunescu” στο Επαρχιακό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής του Δ. Δούναβη στο Γαλάτσι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου η συνάντηση των ιερέων που ήταν υπεύθυνοι για την κατηχητική ενορία της επαρχίας. Η συνάντηση οργανώθηκε από το Γραφείο Κατηχήσεων και Δραστηριοτήτων Νεολαίας στο Επαρχιακό Κέντρο και συγκέντρωσε ιερείς που δουλεύουν συνεχώς με τους νέους...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 12:45

Συνάντηση υπεύθυνων ιερέων για την κατηχητική ενορία στην Αρχιεπισκοπή του Δούναβη

Διαδώστε:
Συνάντηση υπεύθυνων ιερέων για την κατηχητική ενορία στην Αρχιεπισκοπή του Δούναβη

Στην αίθουσα “Επίσκοπος Chesarie Păunescu” στο Επαρχιακό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής του Δ. Δούναβη στο Γαλάτσι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου η συνάντηση των ιερέων που ήταν υπεύθυνοι για την κατηχητική ενορία της επαρχίας.

Η συνάντηση οργανώθηκε από το Γραφείο Κατηχήσεων και Δραστηριοτήτων Νεολαίας στο Επαρχιακό Κέντρο και συγκέντρωσε ιερείς που δουλεύουν συνεχώς με τους νέους και προήδρευσε η Αυτού Εξοχότητα Πατέρας Casian, Αρχιεπίσκοπος του Δούναβη.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, επιχειρήθηκε αναδρομή των δραστηριοτήτων για τη νεολαία που έλαβαν χώρα το 2019 στη Μητρόπολη του Δούναβη, προγραμματίζοντας τις δραστηριότητες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το 2020 στο πλαίσιο του Αφιερώματος της Ποιμαντικής Φροντίδας των Γονέων και των Παιδιών. Από αυτή την άποψη, ξεκίνησε η επεξεργασία του εθνικού σχεδίου για τις κατασκηνώσεις των παιδιών, εκ μέρους του Ρουμανικού Πατριαρχείου με τίτλο “Οι νέοι στη δράση!”. Οι συγκεκριμένοι στόχοι αναλύθηκαν λαμβανομένης υπόψιν της πραγματικότητας των τοπικών κοινοτήτων στα 18 διαπιστευμένα κέντρα των επισκοπών, για τις κατασκηνώσεις των παιδιών, καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020. Ταυτόχρονα συζητήθηκε πώς μπορεί να εντοπιστούν πιθανοί πόροι.

Τελικά, οι ιερείς είχαν σύντομες παρεμβάσεις στις οποίες υπέβαλαν προτάσεις για την επίλυση των δυσκολιών που εμφανίστηκαν στην οργάνωση και την παρακίνηση των ενορχηστρωτικών κατηχητικών ομάδων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων