09/08/2022 09/08/2022 Την παράδοση που θέλει τον συνδυασμό της νηστείας για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με τη δωρεά αίματος τήρησαν και φέτος κληρικοί και λαϊκοί στην Άλμπα Ιούλια. Περισσότεροι από 40 συμμετέχοντες σε αυτή τη δράση προσήλθαν με πρωτοβουλία του π. Ιονέλ Άρσου στο Κέντρο Αιμοδοσία της πόλης και προσέφεραν αίμα. Επίσης, η αιμοδοσία είναι...
09 Αυγούστου, 2022 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2022 - 9:21

Συνδυασμός νηστείας και αιμοδοσίας στην Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια

Διαδώστε:
Συνδυασμός νηστείας και αιμοδοσίας στην Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια

Την παράδοση που θέλει τον συνδυασμό της νηστείας για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με τη δωρεά αίματος τήρησαν και φέτος κληρικοί και λαϊκοί στην Άλμπα Ιούλια.

Περισσότεροι από 40 συμμετέχοντες σε αυτή τη δράση προσήλθαν με πρωτοβουλία του π. Ιονέλ Άρσου στο Κέντρο Αιμοδοσία της πόλης και προσέφεραν αίμα.

Επίσης, η αιμοδοσία είναι μια πράξη φιλανθρωπίας, που ενθαρρύνεται στη νηστεία όλο το χρόνο από το Πατριαρχείο Ρουμανίας το οποίο, μόνο για το 2021, συγκέντρωσε 4.271 φιάλες αίματος.

«Έχει γίνει ήδη παράδοση ότι κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής του Αγίου Πάσχα, της Κοίμησης της Θεοτόκου και της Γέννησης του Σωτήρος, ερχόμαστε να συναντήσουμε όσους χρειάζονται αίμα», δήλωσε σε τοπικά μέσα ο π. Ιονέλ.  Στο τέλος της δράσης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στις εκστρατείες αιμοδοσίας που πραγματοποιούνται κάθε φορά στην Αρχιεπισκοπή της Άλμπα Ιούλια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων