19/06/2019 19/06/2019 Ξεκίνησε σήμερα η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Πατριαρχική Κατοικία, υπό την προεδρία του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Οι εργασίες άνοιξαν με την τέλεση Δοξολογίας στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Η Ιεραρχία ασχολήθηκε με θέματα ημερησίας διάταξης, που αφορούν κυρίως στην έγκριση λειτουργικών κειμένων. Τα εν λόγω κείμενα εξετάστηκαν την...
19 Ιουνίου, 2019 - 13:56

Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος στην Ρουμανία

Διαδώστε:
Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος στην Ρουμανία

Ξεκίνησε σήμερα η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Πατριαρχική Κατοικία, υπό την προεδρία του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Οι εργασίες άνοιξαν με την τέλεση Δοξολογίας στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Η Ιεραρχία ασχολήθηκε με θέματα ημερησίας διάταξης, που αφορούν κυρίως στην έγκριση λειτουργικών κειμένων.

Τα εν λόγω κείμενα εξετάστηκαν την περασμένη εβδομάδα από την Επιτροπή για το Καταστατικό και τους Κανονισμούς της Ιεράς Συνόδου.
Επίσης, αύριο αναμένεται να αναλυθούν οι σημαντικές πτυχές της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στο Πατριαρχικό Παλάτι και τον Εθνικό Καθεδρικό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων