20/01/2024 20/01/2024 Η Αρχιεπισκοπή Άρτζες και Μουσκέλ σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Γιατροί για τη Ρουμανία» συνέβαλλε στη συγκέντρωση χρημάτων για τη δρομολόγηση των εργασιών ανακαίνισης του 6ου ορόφου του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Πιτέστι, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας Άρτζες. Η Αρχιεπισκοπή είχε συγκεντρώσει το ποσό των 55.650 λέι μέσω φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργάνωσε τον...
20 Ιανουαρίου, 2024 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2024 - 18:00

Συνεργασία Αρχιεπισκοπής Άρτζες με τους «Γιατρούς για τη Ρουμανία» για την ανακαίνιση Παιδιατρικού Νοσοκομείου

Διαδώστε:
Συνεργασία Αρχιεπισκοπής Άρτζες με τους «Γιατρούς για τη Ρουμανία» για την ανακαίνιση Παιδιατρικού Νοσοκομείου

Η Αρχιεπισκοπή Άρτζες και Μουσκέλ σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Γιατροί για τη Ρουμανία» συνέβαλλε στη συγκέντρωση χρημάτων για τη δρομολόγηση των εργασιών ανακαίνισης του 6ου ορόφου του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Πιτέστι, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας Άρτζες.

Η Αρχιεπισκοπή είχε συγκεντρώσει το ποσό των 55.650 λέι μέσω φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργάνωσε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Οι εργασίες ανακαίνισης έχουν συνολικό κόστος 700.000 ευρώ και έχουν ως στόχο την αύξηση του επιπέδου άνεσης και θεραπείας για τους νοσηλευόμενους ασθενείς στο ιατρικό ίδρυμα.
Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Φεβρουαρίου.

Πηγή: Αρχιεπισκοπή Άρτζες και Μουσκέλ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων