11/01/2021 11/01/2021 Ιατρικό εξοπλισμό αξίας 43.οοο λέι δώρισε η Ιερά Επισκοπή Δέβας και Χουνεντοάρας στο νοσοκομείο της κομητείας Δέβας για να καλύψει τις ανάγκες του μετά από αίτημα των αρμοδίων του νοσοκομείου. Η κίνηση αυτή αποτελεί άλλη μια σημαντική συνεισφορά της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας στην προσπάθεια καταπολέμησης του κορωνοϊού και στη σημαντική συμβολή της στην κοινωνία. ...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2021 - 18:56

Συνεχίζει να στηρίζει την καταπολέμηση του κορωνοϊού το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Διαδώστε:
Συνεχίζει να στηρίζει την καταπολέμηση του κορωνοϊού το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Ιατρικό εξοπλισμό αξίας 43.οοο λέι δώρισε η Ιερά Επισκοπή Δέβας και Χουνεντοάρας στο νοσοκομείο της κομητείας Δέβας για να καλύψει τις ανάγκες του μετά από αίτημα των αρμοδίων του νοσοκομείου. Η κίνηση αυτή αποτελεί άλλη μια σημαντική συνεισφορά της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας στην προσπάθεια καταπολέμησης του κορωνοϊού και στη σημαντική συμβολή της στην κοινωνία. 

Η δωρεά αποτελούντναν από  30 ιατρικές συσκευές που βοηθούν τους ασθενείς να αναπνέουν μέσω της θεραπείας  CPAP που είναι μια μη επεμβατική εναλλακτική λύση στη διαδικασία διασωλήνωσης του ασθενούς, με μικρότερο κίνδυνο.

Σε δήλωση της επισκοπής, οΠανιερώτατος Επίσκοπος Δέβας και Χουνεντοάρας κ. Γουρίας  προέτρεψε τους ιερείς και τους πιστούς να υποστηρίξουν τις αρχές και το ιατρικό προσωπικό στην καταπολέμηση της τρέχουσας πανδημίας.

Το περασμένο φθινόπωρο, η επισκοπή προσέφερε 325.000 λέι  για ιατρικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, η επισκοπή προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια αξίας 174.000 λέι, και τον Μάιο προσέφερε στους μαθητές της τελευταίας τάξης 250 τάμπλετ για την τηλεκπαίδευση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων