13/05/2020 13/05/2020 Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας σε όλη τη διάρκεια που βρίσκονται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα συνεχίζει την εκτεταμένη φιλανθρωπική δράση προσφέροντας βοήθεια σε επίπεδο ενοριών και επισκοπών, σε ηλικιωμένους και φτωχούς, άρρωστους ή με αναπηρίες, σε αυτούς που βρίσκονται προσωρινά σε απομόνωση ή σε καραντίνα. Τα έκτακτα μέτρα θα αρθούν στις 15 Μαΐου στη...
13 Μαΐου, 2020 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2020 - 16:57

Συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Διαδώστε:
Συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας σε όλη τη διάρκεια που βρίσκονται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα συνεχίζει την εκτεταμένη φιλανθρωπική δράση προσφέροντας βοήθεια σε επίπεδο ενοριών και επισκοπών, σε ηλικιωμένους και φτωχούς, άρρωστους ή με αναπηρίες, σε αυτούς που βρίσκονται προσωρινά σε απομόνωση ή σε καραντίνα. Τα έκτακτα μέτρα θα αρθούν στις 15 Μαΐου στη Ρουμανία. 

Μέσω της άμεσης συμμετοχής των επισκοπικών κέντρων, των αρχιεπισκοπών, των ενοριών και των μοναστηριών στο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, μεταξύ 4 και 11 Μαΐου 2020, προσφέρθηκε οικονομική και υλική ενίσχυση ύψους 1.767.365 λέι.

Το συνολικό αποτέλεσμα της βοήθειας που προσφέρθηκε μέχρι στιγμής στο επίπεδο ολόκληρου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, το οποίο ανέρχεται σε  18.917.028 λέι (σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ), αντικατοπτρίζει την φιλανθρωπική συμμετοχή της Εκκλησίας στις πιο ευάλωτες ομάδες της ρουμανικής κοινωνίας που επηρεάστηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εν μέσω της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων