11/07/2021 11/07/2021  Συνεχίζονται οι δράσεις αιμοδοσίας από το Πατριαρχείο Ρουμανίας. Συγκεκριμένα την Πέμπτη διοργανώθηκε στην Αρχιεπισκοπή Μπουζαίου και Βραντσέας εθελοντική αιμοδοσία όπου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 πιστοί και κληρικοί για να προσφέρουν αίμα. “Η δράση ήταν μια πραγματική επιτυχία, η συμμετοχή ήταν πολυάριθμοι και οι Ιερείς της Αρχιεπισκοπής συμμετείχαν μαζί με τους ενορίτες. Συγκεντρώθηκαν 120 άτομα από...
11 Ιουλίου, 2021 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2021 - 10:54

Συνεχίζεται αδιάλειπτα η δράση “Δώστε αίμα, σώστε μια ζωή!”

Διαδώστε:
Συνεχίζεται αδιάλειπτα η δράση “Δώστε αίμα, σώστε μια ζωή!”

 Συνεχίζονται οι δράσεις αιμοδοσίας από το Πατριαρχείο Ρουμανίας. Συγκεκριμένα την Πέμπτη διοργανώθηκε στην Αρχιεπισκοπή Μπουζαίου και Βραντσέας εθελοντική αιμοδοσία όπου συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 πιστοί και κληρικοί για να προσφέρουν αίμα.

“Η δράση ήταν μια πραγματική επιτυχία, η συμμετοχή ήταν πολυάριθμοι και οι Ιερείς της Αρχιεπισκοπής συμμετείχαν μαζί με τους ενορίτες. Συγκεντρώθηκαν 120 άτομα από τα οποία έδωσαν περισσότερα από 100 και η ποσότητα ξεπέρασε τα 50 λίτρα αίμα” σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κυπριανός. Η ομάδα μετάγγισης αίματος συντονίστηκε από εθελοντές της Αρχιεπισκοπής και η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος της εθνικής δραστηριότητας του Πατριαρχείου Ρουμανίας “Δώστε αίμα, σώστε μια ζωή!” που έχει ξεκινήσει από το 2013 και έχει συλλέξει σχεδόν 20.000 λίτρα αίματος μέχρι σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων