25/07/2021 25/07/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Σε εξέλιξη είναι η εκστρατεία αιμοδοσίας της Αρχιεπισκοπής Σουτσεάβας και Ραουντίου του Πατριαρχείου Ρουμανίας η οποία ξεκίνησε στις αρχές του τρέχοντος έτους στο Κέντρο Μετάγγισης Αίματος στην Σουτσεάβα, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα “Nord 2001” και με τοπική κλινική. Με την ευλογία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Σουτσεάβας και Ραουντίου κ. Καλλινίκου,...
25 Ιουλίου, 2021 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2021 - 8:36

Συνεχίζονται οι αιμοδοσίες της Αρχιεπισκοπής Σουτσεάβας

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι αιμοδοσίες της Αρχιεπισκοπής Σουτσεάβας
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Σε εξέλιξη είναι η εκστρατεία αιμοδοσίας της Αρχιεπισκοπής Σουτσεάβας και Ραουντίου του Πατριαρχείου Ρουμανίας η οποία ξεκίνησε στις αρχές του τρέχοντος έτους στο Κέντρο Μετάγγισης Αίματος στην Σουτσεάβα, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα “Nord 2001” και με τοπική κλινική.

Με την ευλογία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Σουτσεάβας και Ραουντίου κ. Καλλινίκου, καθώς και υπό τον συντονισμό του π. Σεβαστιανού Μιρτσέα, γιατρού της Ιεράς Μονής της Πούτνα και του ιατρικού προσωπικού του Κέντρου Μετάγγισης, 23 μοναχές και μοναχοί συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021.

Στην προηγούμενη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή της Πούτνα στις 17 Ιουνίου 2021, συμμετείχαν 48 μοναχοί, ενώ η επόμενη είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 πάλι στο Κέντρο Μετάγγισης Αίματος Σουτσεάβας.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις σε επίπεδο Αρχιεπισκοπών, ενοριών και μοναστηριών με στόχο την ευαισθητοποίηση για την δωρεά αίματος, υπενθυμίζοντας ότι το αίμα ενός μόνο δότη μπορεί να σώσει έως και τρεις ζωές. Επίσης, τονίστηκε η αναγκαιότητα για αίμα στο Ρουμανικό σύστημα υγείας και τα οφέλη της αιμοδοσίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων