26/06/2020 26/06/2020 Η Επισκοπή Ιταλίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες στην ενοριακή εκκλησία στο Ριέτι της Ιταλίας, που είχαν σταματήσει πριν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.  Η Εκκλησία υπέστη σοβαρές ζημιές από τον σεισμό το 2016. Για το λόγο αυτό, η κοινότητα άρχισε να χτίζει μια ξύλινη εκκλησία που αφιερώθηκε στην Αγία Βαρβάρα και...
26 Ιουνίου, 2020 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2020 - 21:37

Συνεχίζονται οι εργασίες του Ιερού Ναού στην Ιταλία

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι εργασίες του Ιερού Ναού στην Ιταλία

Η Επισκοπή Ιταλίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες στην ενοριακή εκκλησία στο Ριέτι της Ιταλίας, που είχαν σταματήσει πριν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Η Εκκλησία υπέστη σοβαρές ζημιές από τον σεισμό το 2016. Για το λόγο αυτό, η κοινότητα άρχισε να χτίζει μια ξύλινη εκκλησία που αφιερώθηκε στην Αγία Βαρβάρα και τώρα οι εργασίες βρίσκονται στη στέγη.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπογδανίας κ. Αθανάσιος επισκέφτηκε την Εκκλησία και ευλόγησε τους σταυρούς που θα τοποθετηθούν στην οροφή. Στη συνέχεια απευθυνόμενος στην κοινότητα αναφέρθηκε στις δυσκολίες από την πανδημία και είπε: “δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο, αλλά κίνητρο να αναζητήσουμε τον Θεό και να κάνουμε περισσότερα. Η θέλησή Του και τα έργα Του απαιτούν ζήλο”.

Ενώ κατέληξε χαρακτηρίζοντας τον Ιερό Ναό ως “ένα τόπο που αναδεικνύει την πίστη των ανθρώπων και μαρτυρία του ρουμανικού πολιτισμού μας σε αυτό το μέρος της Ιταλίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων