14/12/2019 14/12/2019 Τα 30 χρόνια από τη πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος θα τιμήσει σε πανηγυρική εκδήλωση στο Συνοδικό Μέγαρο, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ, ο οποίος θα αναφερθεί στη θυσία των ανθρώπων που χάθηκαν το 1989 για τα ιδανικά της ελευθερίας...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 10:46

Η Ιερά Σύνοδος τιμά τα 30 χρόνια πτώσης του κομμουνισμού

Διαδώστε:
Η Ιερά Σύνοδος τιμά τα 30 χρόνια πτώσης του κομμουνισμού

Τα 30 χρόνια από τη πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος θα τιμήσει σε πανηγυρική εκδήλωση στο Συνοδικό Μέγαρο, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ, ο οποίος θα αναφερθεί στη θυσία των ανθρώπων που χάθηκαν το 1989 για τα ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Για τα μαρτύρια που υπέστησαν οι αντιφρονούντες κατά τη διάρκεια του δικτατορικού καθεστώτος, θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Ένωσης πρώην Πολιτικών Κρατουμένων κ. Οκτάβ Μπιόζα.

Στη συνέχεια θα προβληθούν τρία ιστορικά ντοκιμαντέρ με αφορά στα γεγονότα που έλαβαν χώρα εκείνη τη περίοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων