13/09/2019 13/09/2019 To νεοανακαινισθέν νηπιαγωγείο της περιφερείας του εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Αράντ του Πατριαρχείου Ρουμανίας, κ. Τιμόθεος. Το νηπιαγωγείο είναι αφιερωμένο στον Άγιο Στυλιανό, που θεωρείται προστάτης των παιδιών. Μετά τα εγκαίνια ο Αρχιεπίσκοπος κ. Τιμόθεος μίλησε για το τι σημαίνει μια “πραγματικά καλή Χριστιανική εκπαίδευση σε νεαρή ηλικία” προσθέτοντας ότι το νηπιαγωγείο είναι ένας “κήπος που...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:58

“Το νηπιαγωγείο είναι ένας κήπος”

Διαδώστε:
“Το νηπιαγωγείο είναι ένας κήπος”

To νεοανακαινισθέν νηπιαγωγείο της περιφερείας του εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Αράντ του Πατριαρχείου Ρουμανίας, κ. Τιμόθεος.
Το νηπιαγωγείο είναι αφιερωμένο στον Άγιο Στυλιανό, που θεωρείται προστάτης των παιδιών.
Μετά τα εγκαίνια ο Αρχιεπίσκοπος κ. Τιμόθεος μίλησε για το τι σημαίνει μια “πραγματικά καλή Χριστιανική εκπαίδευση σε νεαρή ηλικία” προσθέτοντας ότι το νηπιαγωγείο είναι ένας “κήπος που πρέπει να φροντιστεί και να καλλιεργηθεί από όλους μας για να έχουμε φρούτα στο χρόνο”.

Μέσω της συμβολής της ενορίας, το νηπιαγωγείο θα προσφέρει σημαντική βοήθεια σε 15 παιδιά με κακή οικονομική κατάσταση. Εκτός από την παρακολούθηση του νηπιαγωγείου, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν μαθήματα μετά το σχολείο και θα λαμβάνουν ημερησίως ένα ζεστό .

Από το 2018 το Πατριαρχείο Ρουμανίας έχει ανοίξει 61 κοινωνικά νηπιαγωγεία και κέντρα απασχόλησης για μετά το σχολείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων