30/03/2019 30/03/2019 Στην έναρξη του Εθνικού Διαγωνισμού για μαθητές με προβλήματα ακοής, την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ο Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης μίλησε για την επικοινωνία με το Θεό και είπε ότι μερικές φορές οι νέοι με αναπηρίες, επικοινωνούν με τον Επουράνιο Πατέρα περισσότερο από ό, τι κάνουν οι άλλοι. “Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να μιλήσουν σε εμάς,...
30 Μαρτίου, 2019 - 8:38

“Τα παιδιά με προβλήματα ακοής μιλούνε περισσότερο με τον Θεό”

Διαδώστε:
“Τα παιδιά με προβλήματα ακοής μιλούνε περισσότερο με τον Θεό”

Στην έναρξη του Εθνικού Διαγωνισμού για μαθητές με προβλήματα ακοής, την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ο Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης μίλησε για την επικοινωνία με το Θεό και είπε ότι μερικές φορές οι νέοι με αναπηρίες, επικοινωνούν με τον Επουράνιο Πατέρα περισσότερο από ό, τι κάνουν οι άλλοι. “Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να μιλήσουν σε εμάς, αλλά μιλάνε στο Θεό”, είπε ο Μητροπολίτης. Επίσης ανέφερε ότι «η πρώτη γλώσσα που διδαχτήκαμε δεν ήταν η μητρική γλώσσα αλλά του Θεού». 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων