19/01/2023 20/01/2023 Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ για την απώλεια της αδελφής του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, Ζαχαρώς Αναστασιάδου. Η αδελφή του Παναγιωτάτου κ.κ. Βαρθολομαίου, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική το τελευταίο διάστημα, εκοιμήθη χθες το πρωί. “Παναγιώτατε, λυπούμαστε βαθιά για την κοίμηση της αδελφής σας Ζαχαρώς Αναστασιάδου. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 8:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 0:21

Τα συλλυπήτηρια του Ρουμανίας Δανιήλ προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την απώλεια της αδελφής του

Διαδώστε:
Τα συλλυπήτηρια του Ρουμανίας Δανιήλ προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την απώλεια της αδελφής του

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ για την απώλεια της αδελφής του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, Ζαχαρώς Αναστασιάδου.

Η αδελφή του Παναγιωτάτου κ.κ. Βαρθολομαίου, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική το τελευταίο διάστημα, εκοιμήθη χθες το πρωί.

“Παναγιώτατε, λυπούμαστε βαθιά για την κοίμηση της αδελφής σας Ζαχαρώς Αναστασιάδου. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια και προσευχόμαστε στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, να αναπαύσει την ψυχή της. Αιωνία η μνήμη της”, είπε ο Μακαριώτατος κ.κ. Δανιήλ.

Σημειώνεται ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρέστη χθες συμπροσευχόμενος, στο Ιερό Τρισάγιο που τέλεσε ο Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος κ. Θεόδωρος, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, μετά τον Εσπερινό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων