17/01/2023 17/01/2023 Θεία Λειτουργία για τους τρόφιμους του Σωφρονιστικού Καταστήματος Τουλτσέα τέλεσε χθες ο Επίσκοπος Τουλτσέα κ. Βησσαρίων στο παρεκκλήσιο που βρίσκεται εντός των φυλακών της περιοχής. Ο Θεοφιλέστατος επέλεξε αυτή την ημέρα να τελέσει τη Θεία Λειτουργία καθώς στις 16 Ιανουαρίου η Εκκλησία τιμά την προσκύνηση της Τιμία αλύσεως του Αγίου Πέτρου. Σύμφωνα με τα τοπικά...
17 Ιανουαρίου, 2023 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2023 - 14:47

Θεία Λειτουργία για τους κρατουμένους των φυλακών Τουλτσέα

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους κρατουμένους των φυλακών Τουλτσέα

Θεία Λειτουργία για τους τρόφιμους του Σωφρονιστικού Καταστήματος Τουλτσέα τέλεσε χθες ο Επίσκοπος Τουλτσέα κ. Βησσαρίων στο παρεκκλήσιο που βρίσκεται εντός των φυλακών της περιοχής.

Ο Θεοφιλέστατος επέλεξε αυτή την ημέρα να τελέσει τη Θεία Λειτουργία καθώς στις 16 Ιανουαρίου η Εκκλησία τιμά την προσκύνηση της Τιμία αλύσεως του Αγίου Πέτρου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μεταξύ της Επισκοπής και του Σωφρονιστικού Καταστήματος υπάρχει συνεργασία για την πνευματική καθοδήγηση όσων, για διάφορες αιτίες, στερούνται την ελευθερία τους.

Ο ιεράρχης της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας προέτρεψε τους κρατούμενους να έχουν ισχυρή πίστη στον Σωτήρα Χριστό «γιατί Αυτός είναι που ενώνει, ελευθερώνει και μας κάνει όλους ελεύθερους γνωρίζοντας την αλήθειά Του».

Το προσωπικό του Σωφρονιστικού Καταστήματος ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Τουλτσέας για τη φροντίδα που δείχνει προς τους ανθρώπους που στερούνται την ελευθερία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων