12/08/2022 12/08/2022 Περισσότερα από 100 μαθητές και παιδιά προσχολικής ηλικίας, από την πόλη Dărmănești (Ντερμενέστι) της κομητείας Μπακάου, συμμετείχαν στις δραστηριότητες του θερινού σχολείου «Φιλία, η ζωντανή φλόγα της ψυχής». Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ ήταν μια συνεργασία μεταξύ των ενοριών Dărmănești και Boiștea I από την...
12 Αυγούστου, 2022 - 18:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 18:13

Θερινό σχολείο “Φιλία, η ζωντανή φλόγα της ψυχής”

Διαδώστε:
Θερινό σχολείο “Φιλία, η ζωντανή φλόγα της ψυχής”

Περισσότερα από 100 μαθητές και παιδιά προσχολικής ηλικίας, από την πόλη Dărmănești (Ντερμενέστι) της κομητείας Μπακάου, συμμετείχαν στις δραστηριότητες του θερινού σχολείου «Φιλία, η ζωντανή φλόγα της ψυχής».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ ήταν μια συνεργασία μεταξύ των ενοριών Dărmănești και Boiștea I από την κομητεία Μοϊνεστί, και του Τεχνολογικού Λυκείου Dărmănești.

Το πρόγραμμα ήταν ποικίλο, και περιελάμβανε αθλητικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και κάποιες εκδρομές, για να φέρουν χαρά στα παιδιά.

Πηγή: ziarullumina

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων