06/05/2020 07/05/2020 Τη μνήμη του οσίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ του Θαυματουργού τίμησαν χθες, στην ενορία του Αγίου Δημητρίου στο Γαλάτσι της Ρουμανίας, όπου φυλάσσεται τεμάχιο του Ιερού λειψάνου του οσίου. Το θησαύρισμα αυτό βρίσκεται στη συγκεκριμένη ενορία από το 2015. Φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον covid-19, η Θεία Λειτουργία τελέστηκε χωρίς τη παρουσία...
06 Μαΐου, 2020 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 1:50

Τίμησαν τον όσιο Εφραίμ στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Τίμησαν τον όσιο Εφραίμ στη Ρουμανία

Τη μνήμη του οσίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ του Θαυματουργού τίμησαν χθες, στην ενορία του Αγίου Δημητρίου στο Γαλάτσι της Ρουμανίας, όπου φυλάσσεται τεμάχιο του Ιερού λειψάνου του οσίου.

Το θησαύρισμα αυτό βρίσκεται στη συγκεκριμένη ενορία από το 2015.

Φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον covid-19, η Θεία Λειτουργία τελέστηκε χωρίς τη παρουσία πιστών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι κληρικοί του ναού επισκέφθηκαν άπορες οικογένειες της πόλης στις οποίες μοίρασαν τρόφιμα και ψυχωφελή βιβλία.

Φωτογραφίες: basilica.ro

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων