18/06/2019 18/06/2019 Μνημόσυνο για τους πεσόντες Ρουμάνους στρατιώτες οι οποίοι έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τελέστηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δυτικής και Νοτίου Ευρώπης κ. Ιωσήφ.  Το μνημόσυνο τελέστηκε στο στρατιωτικό νεκροταφείο κοντά στην πόλη Σουλτζμάτ της Αλσατίας, όπου και βρίσκονται ενταφιασμένοι οι 687 ρουμάνοι στρατιώτες. Νωρίτερα...
18 Ιουνίου, 2019 - 16:23

Τίμησαν τους πεσόντες Ρουμάνους στρατιώτες στην Αλσατία

Διαδώστε:
Τίμησαν τους πεσόντες Ρουμάνους στρατιώτες στην Αλσατία

Μνημόσυνο για τους πεσόντες Ρουμάνους στρατιώτες οι οποίοι έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τελέστηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δυτικής και Νοτίου Ευρώπης κ. Ιωσήφ. 

Το μνημόσυνο τελέστηκε στο στρατιωτικό νεκροταφείο κοντά στην πόλη Σουλτζμάτ της Αλσατίας, όπου και βρίσκονται ενταφιασμένοι οι 687 ρουμάνοι στρατιώτες.

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος είχε τελέσει την Θεία Λειτουργία στον παρεκκλήσιο που βρίσκεται εντός του στρατιωτικού νεκροταφείου.

“Οι περισσότεροι από αυτούς οι οποίοι βρίσκονται σήμερα εδώ ενταφιασμένοι προέρχονται από τις περιοχές της πατρίδας μας που οι αξίες και τα ιδανικά ήταν φωλιασμένα μέσα στις ψυχές τους” τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων