04/06/2019 04/06/2019 Η εορτή της Αναλήψεως και η Ημέρα Μνήμης των Ηρώων του ρουμανικού λαού, τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας, στις 6 Ιουνίου. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, μεθαύριο Πέμπτη μετά τη Θεία Λειτουργία θα τελεστεί μνημόσυνο των ηρώων της Ρουμανίας σε όλους τους καθεδρικούς ναούς, εκκλησίες, μοναστήρια, νεκροταφεία και μνημεία τόσο στην χώρα όσο...
04 Ιουνίου, 2019 - 13:17

Της Αναλήψεως: Η Ρουμανία τιμά τους ήρωές της

Διαδώστε:
Της Αναλήψεως: Η Ρουμανία τιμά τους ήρωές της

Η εορτή της Αναλήψεως και η Ημέρα Μνήμης των Ηρώων του ρουμανικού λαού, τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας, στις 6 Ιουνίου. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, μεθαύριο Πέμπτη μετά τη Θεία Λειτουργία θα τελεστεί μνημόσυνο των ηρώων της Ρουμανίας σε όλους τους καθεδρικούς ναούς, εκκλησίες, μοναστήρια, νεκροταφεία και μνημεία τόσο στην χώρα όσο και στο εξωτερικό.
Στις 12.00 το μεσημέρι οι καμπάνες των Ορθοδόξων εκκλησιών θα σημάνουν σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους ήρωες που έχουν θυσιαστεί για το έθνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων