31/05/2019 31/05/2019 «Καλούμε τους γονείς να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στα παιδιά τους για να τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν την πίστη, την ελπίδα και την αγάπη, την ελευθερία να κάνουν το καλό, και όχι το κακό, να φέρουν χαρά στους γύρω τους, να εκτιμήσουν την πνευματικότητα και τις παραδόσεις της χώρας” αναφέρει στο μήνυμά του με αφορμή την...
31 Μαΐου, 2019 - 8:57

Το αίτημα του Πατρ. Δανιήλ: Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά

Διαδώστε:
Το αίτημα του Πατρ. Δανιήλ: Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά

«Καλούμε τους γονείς να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στα παιδιά τους για να τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν την πίστη, την ελπίδα και την αγάπη, την ελευθερία να κάνουν το καλό, και όχι το κακό, να φέρουν χαρά στους γύρω τους, να εκτιμήσουν την πνευματικότητα και τις παραδόσεις της χώρας” αναφέρει στο μήνυμά του με αφορμή την Ημέρα του Παιδιού ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ, και καλεί τους γονείς να αφιερώσουν από το Σαββατοκύριακο στις σχέσεις τους με τα παιδιά τους.

“Καλούμε επίσης τα παιδιά να αγαπούν περισσότερο τους γονείς και τους δασκάλους τους, να προσεύχονται γι ‘αυτούς και να τους δείχνουν ευγνωμοσύνη”, ανέφερε.

“Τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο, καμία επένδυση δεν είναι μεγαλύτερη σε αυτόν τον κόσμο από τη χριστιανική εκπαίδευση” τόνισε και πρόσθεσε, “αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο, μαζί με τα παιδιά μέσα από ψυχαγωγία και προσευχή”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων