26/04/2021 26/04/2021 To απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρουμανίας, το Otopeni, το Άγιο Φως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Οι εκπρόσωποι του Πατριαρχείου που θα παραλάβουν το Φως θα φορούν προστατευτική μάσκα και θα τηρούν τα μέτρα όπως προβλέπεται από τον νόμο τονίζουν από την Ιερά Σύνοδο....
26 Απριλίου, 2021 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 17:09

Το απόγευμα του Μ. Σαββάτου το Άγιο Φως στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Το απόγευμα του Μ. Σαββάτου το Άγιο Φως στη Ρουμανία

To απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρουμανίας, το Otopeni, το Άγιο Φως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Οι εκπρόσωποι του Πατριαρχείου που θα παραλάβουν το Φως θα φορούν προστατευτική μάσκα και θα τηρούν τα μέτρα όπως προβλέπεται από τον νόμο τονίζουν από την Ιερά Σύνοδο.

Αφού φτάσει στο Αεροδρόμιο θα το παραλάβουν οι εκπρόσωποι των Επισκοπών και από τα Επισκοπικά Κέντρα θα διανεμηθεί σε κάθε ενορία της χώρας το συντομότερο δυνατόν.

“Το Άγιο Φως είναι το δώρο της ειρήνης και της χαράς που δίνει ο Ιησούς στους κληρικούς και τους πιστούς ως απόδειξη της αγάπης Του” ανέφερε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιο Φως στην Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα – Κάμφθηκαν οι όποιες επιφυλάξεις είχε η κυβέρνηση του Ισραήλ για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Αυτό ανέφερε σήμερα το πρωί μιλώντας στην εκπομπή της EΡT 1 «Από τις έξι» o υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, ο οποίος θα είναι μεταξύ των ατόμων που με ειδική πτήση θα μεταβούν στα Ιεροσόλυμα για να παραλάβουν το Άγιο Φως.

«Εφέτος θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και το Άγιο Φως θα μεταφερθεί σε κάποιες πόλεις της Ελλάδας, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα», είπε.

Διαβάστε περισσότερα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων