23/12/2019 23/12/2019 «Ο Υιός του Θεού είναι το δώρο του Θεού προς την ανθρωπότητα» τονίζει στο μήνυμά του για τα Χριστούγεννα ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ προτρέποντας τους πιστούς να ανταποκριθούν στην αγάπη του Θεού με πνευματικά και υλικά δώρα. “Οι μάγοι της Ανατολής φέρνουν δώρα και με αυτόν τον τρόπο μας παροτρύνουν να ανταποκριθούμε στην αγάπη...
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2019 - 8:49

«Το Δώρο του Θεού προς τον Άνθρωπο»

Διαδώστε:
«Το Δώρο του Θεού προς τον Άνθρωπο»

«Ο Υιός του Θεού είναι το δώρο του Θεού προς την ανθρωπότητα» τονίζει στο μήνυμά του για τα Χριστούγεννα ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ προτρέποντας τους πιστούς να ανταποκριθούν στην αγάπη του Θεού με πνευματικά και υλικά δώρα.

“Οι μάγοι της Ανατολής φέρνουν δώρα και με αυτόν τον τρόπο μας παροτρύνουν να ανταποκριθούμε στην αγάπη του Θεού με δώρα, πνευματικά και υλικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γιορτή των Χριστουγέννων είναι η γιορτή των δώρων που προσφέρονται με χαρά» αναφέρει στο μήνυμά του.

« Η γέννηση του Ιησού, του Υιού του Θεού, μας δείχνει τη γονική αγάπη του Θεού για όλους τους ανθρώπους. Το Θείο Βρέφος μας δείχνει την ευλογία του Θεού για όλους τους γονείς και για όλα τα παιδιά. Ο Υιός του Θεού που έγινε άνθρωπος για τη σωτηρία των ανθρώπων είναι το δώρο του Θεού προς την ανθρωπότητα».

«Αυτό το έτος, 30 χρόνια μετά τη Ρουμανική Επανάσταση, εορτάζουμε ιδιαίτερα όλους τους ήρωες που θυσιάστηκαν το Δεκέμβριο του 1989 για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του ρουμανικού λαού» τονίζει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων