28/09/2020 28/09/2020 Στο σχολείο Βακαρέσκα, στο 4ο Τομέα του Βουκουρεστίου, βρέθηκε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, προκειμένου να ψηφίσει στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών που διενεργήθηκαν χθες στη χώρα.  Ο Μακαριώτατος τόσο κατά τη προσέλευσή του, όσο και κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του από το χώρο δεν προέβη σε κάποια δήλωση. Περίπου 19 εκατομμύρια...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:33
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 18:42

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Διαδώστε:
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Στο σχολείο Βακαρέσκα, στο 4ο Τομέα του Βουκουρεστίου, βρέθηκε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, προκειμένου να ψηφίσει στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών που διενεργήθηκαν χθες στη χώρα. 

Ο Μακαριώτατος τόσο κατά τη προσέλευσή του, όσο και κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του από το χώρο δεν προέβη σε κάποια δήλωση.

Περίπου 19 εκατομμύρια Ρουμάνοι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους κλήθηκαν να επιλέξουν δημάρχους και νέα δημοτικά συμβούλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά την πανδημία και τους φόβους ότι η αποχή θα έφτανε σε επίπεδα ρεκόρ, η συμμετοχή στις σημερινές δημοτικές εκλογές ήταν παραπλήσια με εκείνη του 2016, έφτασε δηλαδή γύρω στο 46%.

Με 4.700 νεκρούς και περίπου 1.400 νέα κρούσματα ημερησίως, η Ρουμανία είναι μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το basilica.ro.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων