12/08/2019 12/08/2019 “Ο Ιησούς Χριστός προσφέρει σε εκείνους που έρχονται σ ‘Αυτόν, πρώτα τροφή για την ψυχή, έπειτα θεραπεία ασθενειών και στη συνέχεια θρέψη για το σώμα” δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ στο κήρυγμά του μετά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής. “Τους θρέφει πρώτα με τη διδασκαλία του Ευαγγελίου”, δήλωσε ο Πατριάρχης, επισημαίνοντας ότι εκείνοι που...
12 Αυγούστου, 2019 - 8:26

“Το Ευαγγέλιο γεννά την φιλανθρωπία”

Διαδώστε:
“Το Ευαγγέλιο γεννά την φιλανθρωπία”

“Ο Ιησούς Χριστός προσφέρει σε εκείνους που έρχονται σ ‘Αυτόν, πρώτα τροφή για την ψυχή, έπειτα θεραπεία ασθενειών και στη συνέχεια θρέψη για το σώμα” δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ στο κήρυγμά του μετά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής.

“Τους θρέφει πρώτα με τη διδασκαλία του Ευαγγελίου”, δήλωσε ο Πατριάρχης, επισημαίνοντας ότι εκείνοι που ακολουθούν τον Χριστό έχουν μέρες πλούσιες σε πνευματική τροφή.

“Το Ευαγγέλιο δεν είναι Ευαγγέλιο πληροφορίας, αλλά είναι ένα ευαγγέλιο πνευματικής διαμόρφωσης του ανθρώπου στη σχέση του με τον Θεό”, τόνισε ο Πατριάρχης και πρόσθεσε:
“Από το Ευαγγέλιο και τη Θεία Λειτουργία γεννήθηκε η φιλανθρωπία της Εκκλησίας, η φροντίδα των φτωχών, των πεινασμένων, των άρρωστων και των ανήμπορων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων