30/10/2020 30/10/2020 Ευχαριστήριο μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι το προσκύνημα του Αγίου Δημητρίου, στον ομώνυμο Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ρουμανική Χωροφυλακή . «Εκτιμούμε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε το προσκύνημα και είμαστε ευγνώμονες για την υπεύθυνη συμπεριφορά των περισσότερων από τους πιστούς» , αναφέρει η δημοσίευση....
30 Οκτωβρίου, 2020 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 9:35

Το «ευχαριστώ» της χωροφυλακής σε Εκκλησία και πιστούς

Διαδώστε:
Το «ευχαριστώ» της χωροφυλακής σε Εκκλησία και πιστούς

Ευχαριστήριο μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι το προσκύνημα του Αγίου Δημητρίου, στον ομώνυμο Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ρουμανική Χωροφυλακή .

«Εκτιμούμε τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε το προσκύνημα και είμαστε ευγνώμονες για την υπεύθυνη συμπεριφορά των περισσότερων από τους πιστούς» , αναφέρει η δημοσίευση.
Η χωροφυλακή δηλώνει ότι οι προσκυνητές «αποδείχθηκαν δεκτικοί στις οδηγίες και τις προτροπές των συναδέλφων μας και έδειξαν πολιτισμένο πνεύμα σεβόμενοι τους κανόνες που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας».
«Σε τέτοιες συνθήκες, η αποστολή μας πήγε πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε!» καταλήγει η ανακοίνωση.


Οι προσκυνητές έλαβαν επίσης τα συγχαρητήρια και από τον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, που τους ευχαρίστησε για την «υπομονή τους» και την τήρηση της τάξης «με υποδειγματικό τρόπο»
«Σε αυτήν τη δύσκολη πανδημία, οι προσκυνητές προσαρμόστηκαν, τήρησαν τους υγειονομικούς κανόνες που απαιτούν οι αρχές, διατηρούσαν τη φυσική τους απόσταση και φορούσαν μάσκα» είπε ο Πατριάρχης Ρουμανίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων