19/08/2022 19/08/2022 Οι Ρουμάνοι μετανάστες σε διάφορες περιοχές του κόσμου καλούνται να εκτιμήσουν και να καλλιεργήσουν την προσευχή τονίζει στο μήνυμά του ο Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ με αφορμή την “Ημέρα του Ρουμάνου Μετανάστη” η οποία φέτος θα τιμηθεί στις 21 Αυγούστου σε όλη τη ρουμανική επικράτεια.  Ο Μακαριώτατος προτρέπει όσους έχουν φύγει μακριά από τη χώρα...
19 Αυγούστου, 2022 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 9:37

Το μήνυμα για προσευχή του Πατριάρχη Δανιήλ στους Ρουμάνους μετανάστες

Διαδώστε:
Το μήνυμα για προσευχή του Πατριάρχη Δανιήλ στους Ρουμάνους μετανάστες

Οι Ρουμάνοι μετανάστες σε διάφορες περιοχές του κόσμου καλούνται να εκτιμήσουν και να καλλιεργήσουν την προσευχή τονίζει στο μήνυμά του ο Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ με αφορμή την “Ημέρα του Ρουμάνου Μετανάστη” η οποία φέτος θα τιμηθεί στις 21 Αυγούστου σε όλη τη ρουμανική επικράτεια. 

Ο Μακαριώτατος προτρέπει όσους έχουν φύγει μακριά από τη χώρα να παραμείνουν ενωμένοι μέσω της συνεχούς προσευχής στον Θεό, τον Δημιουργό του ουρανού και της γης, καθώς και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που παραμένουν στη Ρουμανία.

«Οι Ρουμάνοι μετανάστες που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του κόσμου καλούνται να εκτιμήσουν και να καλλιεργήσουν την προσευχή μέσα στην εκκλησιαστική κοινότητα, καθώς και στην οικογένεια, καθώς η προσευχή είναι η πηγή της καθαρής αγάπης για τον Θεό, τους αγαπημένους μας και τους συνανθρώπους μας», αναφέρει ο Προκαθήμενος της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Παράλληλα, ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ προτρέπει τους διακονούντες στους Ρουμανικούς Ιερούς Ναούς εκτός Ρουμανίας να ενισχύσουν την προσευχή και τις ιεραποστολικές- ποιμαντικές δραστηριότητες, να διαφυλάξουν και να καλλιεργήσουν την ορθόδοξη χριστιανική πίστη και τις ρουμανικές πνευματικές και πολιτιστικές αξίες.

Φωτογραφία: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων