19/04/2019 19/04/2019 Στα μηνύματα των Αγίων Ημερών του Πάσχα αναφέρθηκε στο ετήσιο πασχαλινό μήνυμά του ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ, υπενθυμίζοντας τα Θεία Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου. Καταλήγοντας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην επαρχία τονίζοντας ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας έχει αφιερώσει το 2019 “στο ρουμανικό χωριό , τον θεματοφύλακα της  χριστιανικής παράδοσης και του...
19 Απριλίου, 2019 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019 - 13:39

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Το Πασχαλινό Μήνυμα του Πατρ. Ρουμανίας

Στα μηνύματα των Αγίων Ημερών του Πάσχα αναφέρθηκε στο ετήσιο πασχαλινό μήνυμά του ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ, υπενθυμίζοντας τα Θεία Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου.

Καταλήγοντας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην επαρχία τονίζοντας ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας έχει αφιερώσει το 2019 “στο ρουμανικό χωριό , τον θεματοφύλακα της  χριστιανικής παράδοσης και του πολιτισμού”.

“Τα ρουμανικά χωριά έχουν κρατήσει την ορθόδοξη πίστη ζωντανή” τόνισε και ευχήθηκε το Άγιο Πάσχα να φέρει σε όλους ειρήνη, χαρά , υγεία και σωτηρία”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων