10/09/2019 10/09/2019 Στην “ποιμαντική φροντίδα γονέων και παιδιών” αφιερώνει το 2020 η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας, όπως αποφάσισε η Αγία και Ιερά Σύνοδος υπό την προεδρεία του Πατριάρχη Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ. Η απόφαση αυτή αντιπροσωπεύει μια φυσική συνέχεια των δραστηριοτήτων της Ρουμανικής Εκκλησίας για τη χριστιανική οικογένεια την οποία ο Πατριάρχης Δανιήλ χαρακτηρίζει “ευλογία και εικόνα της...
10 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:11

Το Πατρ. Ρουμανίας και η “ποιμαντική φροντίδα γονέων και παιδιών”

Διαδώστε:
Το Πατρ. Ρουμανίας και η “ποιμαντική φροντίδα γονέων και παιδιών”

Στην “ποιμαντική φροντίδα γονέων και παιδιών” αφιερώνει το 2020 η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας, όπως αποφάσισε η Αγία και Ιερά Σύνοδος υπό την προεδρεία του Πατριάρχη Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ.

Η απόφαση αυτή αντιπροσωπεύει μια φυσική συνέχεια των δραστηριοτήτων της Ρουμανικής Εκκλησίας για τη χριστιανική οικογένεια την οποία ο Πατριάρχης Δανιήλ χαρακτηρίζει “ευλογία και εικόνα της αγάπης του Θεού για την ανθρωπότητα”.

Ο Προκαθήμενος της Ρουμανικής Εκκλησίας καλεί τους γονείς να «δώσουν περισσότερο χρόνο στα παιδιά, να τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν πίστη, ελπίδα και αγάπη, ελευθερία να κάνουν το καλό, να φέρνουν χαρά στους γύρω τους, να εκτιμούν την πνευματικότητα και τις παραδόσεις του λαού της Ρουμανίας, όπου και αν βρίσκονται”.

Η ποιμαντική φροντίδα της οικογένειας θα προσεγγιστεί σε ένα σύγχρονο πλαίσιο, λαμβάνοντας υπόψη τους πολλούς κινδύνους που απειλούν τον βασικό θεσμό της κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων