27/11/2019 27/11/2019 Την συγκρότηση μίας ομάδας εργασίας στο πλαίσιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, με στόχο τη διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξης προσώπων που στερούνται της ελευθερίας τους, προτείνουν σύμβουλοι του Κοινωνικού Φιλανθρωπικού Τομέα του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. “Συζητήσαμε τη συγκρότηση μιας ομάδας εργασίας που θα περιλαμβάνει Ιερείς από τα σωφρονιστικά ιδρύματα και αρκετούς αντιπροσώπους από επισκοπές με εμπειρία σε...
27 Νοεμβρίου, 2019 - 8:49
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2019 - 8:22

Το Πατρ. Ρουμανίας κοντά στους φυλακισμένους

Διαδώστε:
Το Πατρ. Ρουμανίας κοντά στους φυλακισμένους

Την συγκρότηση μίας ομάδας εργασίας στο πλαίσιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, με στόχο τη διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξης προσώπων που στερούνται της ελευθερίας τους, προτείνουν σύμβουλοι του Κοινωνικού Φιλανθρωπικού Τομέα του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

“Συζητήσαμε τη συγκρότηση μιας ομάδας εργασίας που θα περιλαμβάνει Ιερείς από τα σωφρονιστικά ιδρύματα και αρκετούς αντιπροσώπους από επισκοπές με εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Θα εκπονηθεί ένα έργο στο οποίο θα συνεργαστεί το Πατριαρχείο της Ρουμανίας και η Εθνική Διοίκηση των σωφρονιστικών  καταστημάτων”, δήλωσε στο basilica.ro ο Σιπριάν Ιονίτα, Σύμβουλος  στον  Φιλανθρωπικό-  Κοινωνικό Τομέα του Ρουμανικού Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων