28/08/2019 28/08/2019 Υποστήριξη σε παιδιά, προκειμένου να μην εγκαταλείψουν το σχολείο προσφέρει η Μητρόπολη Βανάτου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας διοργανώνει μια εκστρατεία προσφέροντας σχολικά ήδη και άλλες μορφές στήριξης. Σύμφωνα με δήλωση της Μητρόπολης, ο Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης συνέστησε στους Επισκόπους και του Ιερείς της Αρχιεπισκοπής Τιμισοάρα να εντοπίσουν τα παιδιά...
28 Αυγούστου, 2019 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2019 - 8:48

Το Πατρ. Ρουμανίας στηρίζει τα παιδιά στο σχολείο

Διαδώστε:
Το Πατρ. Ρουμανίας στηρίζει τα παιδιά στο σχολείο

Υποστήριξη σε παιδιά, προκειμένου να μην εγκαταλείψουν το σχολείο προσφέρει η Μητρόπολη Βανάτου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας διοργανώνει μια εκστρατεία προσφέροντας σχολικά ήδη και άλλες μορφές στήριξης.
Σύμφωνα με δήλωση της Μητρόπολης, ο Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης συνέστησε στους Επισκόπους και του Ιερείς της Αρχιεπισκοπής Τιμισοάρα να εντοπίσουν τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα και να τα στηρίξουν ώστε να μην εγκαταλείψουν το σχολείο.
Σε επίπεδο ενοριών διοργανώνεται συλλογή σχολικών ειδών και ρούχων .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων