21/02/2020 21/02/2020 Σειρά πρωτοβουλιών για τον περιορισμό των αμβλώσεων και για τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού, αναλαμβάνει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας σε συνεργασία με οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό. Για το σκοπό αυτο το Τμήμα Pro Vita της Αρχιεπισκοπής Ιασίου με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας με θέμα «Μάρτιος...
21 Φεβρουαρίου, 2020 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2020 - 9:24

Το Πατρ. Ρουμανίας στηρίζει το αγέννητο παιδί

Διαδώστε:
Το Πατρ. Ρουμανίας στηρίζει το αγέννητο παιδί

Σειρά πρωτοβουλιών για τον περιορισμό των αμβλώσεων και για τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού, αναλαμβάνει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας σε συνεργασία με οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

Για το σκοπό αυτο το Τμήμα Pro Vita της Αρχιεπισκοπής Ιασίου με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας με θέμα «Μάρτιος για την Ζωή, και τους γονείς, για τα παιδιά».
Στο πλαίσιο της εκστρατείας έχουν προγραμματιστεί δράσεις αναφορικά με την εγκυμοσύνη, τις αμβλώσεις, τον εθισμό στην πορνογραφία, αλλά και την εμπορία ανθρώπων κλπ.
Σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου θα οργανωθούν πολλές δραστηριότητες αφιερωμένες στη ζωή και την οικογένεια, οι οποίες θα κορυφωθούν σε μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020.
Σύμφωνα με το basilica.ro  στη Ρουμανία, κατά τα έτη 1958-2018, καταγράφηκαν πάνω από 22 εκατομμύρια αμβλώσεις, σύμφωνα με δήλωση των Συλλόγων «Φοιτητές για τη ζωή» και «Ρουμανία για τη ζωή».

Στα στατιστικά στοιχεία δεν περιλαμβάνονται οι αμβλώσεις που εκτελούνται σε ιδιωτικές κλινικές και ιατρικές αμβλώσεις σε κρατικά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων