03/06/2019 03/06/2019 Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην επαρχία της Πράχοβα, βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή η Εκκλησία της Ρουμανίας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, με πρωτοβουλία του Πατριάρχη Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ, η Αρχιεπισκοπή του Βουκουρεστίου οργάνωσε ένα πρόγραμμα για να βοηθήσει τις οικογένειες που επλήγησαν. Αρχικά θα προσφέρει ένα ποσό για...
03 Ιουνίου, 2019 - 8:58

Το Πατρ. Ρουμανίας στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Διαδώστε:
Το Πατρ. Ρουμανίας στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην επαρχία της Πράχοβα, βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή η Εκκλησία της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, με πρωτοβουλία του Πατριάρχη Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ, η Αρχιεπισκοπή του Βουκουρεστίου οργάνωσε ένα πρόγραμμα για να βοηθήσει τις οικογένειες που επλήγησαν. Αρχικά θα προσφέρει ένα ποσό για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ θα στηρίξει οικονομικά της οικογένειες των Ρομά, που έχασαν τα τρία παιδιά από τις πλημμύρες.

Το Σάββατο 2, Ιουνίου, 2019 πραγματοποιήθηκε έρανος στις ενορίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων