30/07/2021 30/07/2021 Το Πατριαρχείο Ρουμανίας προσέφερε τριάντα χιλιάδες λέου (6.100€) για να βοηθήσει τις οικογένειες, που επλήγησαν από τις πλημμύρες σε περιοχές, που ανήκουν στην Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια. Το ποσό προορίζεται για την αγορά δομικών υλικών προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες τον Ιούλιο. Οι 793 οικογένειες προέρχονται από τις περιοχές Σόχοντολ, Καρπίνισχ,...
30 Ιουλίου, 2021 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 10:35

Το Πατριαρχείο Ρουμανίας δίπλα στους πληγέντες της πλημμύρας

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Ρουμανίας δίπλα στους πληγέντες της πλημμύρας

Το Πατριαρχείο Ρουμανίας προσέφερε τριάντα χιλιάδες λέου (6.100€) για να βοηθήσει τις οικογένειες, που επλήγησαν από τις πλημμύρες σε περιοχές, που ανήκουν στην Αρχιεπισκοπή Άλμπα Ιούλια. Το ποσό προορίζεται για την αγορά δομικών υλικών προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες τον Ιούλιο.

Οι 793 οικογένειες προέρχονται από τις περιοχές Σόχοντολ, Καρπίνισχ, Όκολις, Μπίστρα και Καμπένι.  Αμέσως μετά τις πλημμύρες, ο Αρχιεπίσκοπος Άλμπα Ιούλια κ. Ειρηναίος επισκέφθηκε τις εν λόγω περιοχές και ξεκίνησε σειρά επαφών για τη συγκέντρωση πόρων προς βοήθεια των πληγέντων.

Την περασμένη εβδομάδα, η Αρχιεπισκοπή μαζί με την Ορθόδοξη Φιλανθρωπική Ένωση Târgu Mureş προσέφεραν στους πληγέντες 1,5 τόνο γαλακτοκομικά προϊόντα, 800 λίτρα νερό, λαχανικά και μη φθαρτά προϊόντα.

ΠΗΓΗ: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων